Hos Katthjälpen tänker vi på katternas framtidsperspektiv. Vi vill väldigt gärna att katter som adopteras får ett bra hem för resten av livet, så att de inte behöver flytta ännu en gång. Vi gör alltid hembesök hos potentiella kattägare innan adoptionspapperna skrivs under och katten kan flytta till sitt nya hem.

Att adoptera en hemlös katt är en fantastisk resa både för katten och för adoptanten. Börja din resa med att läsa våra villkor och regler kring adoption och läs även våra råd om vad man bör tänka på innan man skaffar katt. Att adoptera en katt av oss kostar 1600 kr från och med 1 februari 2020. Vuxna katter är kastrerade, ID-märkta och dubbelvaccinerade. Kattungar är dubbelvaccinerade och de blir kastrerade samt ID-märkta av det nya hemmet. Det ingår ett fint Going Home Kit sponsrad av Royal Canin

När du har läst igenom villkoren och känner dig redo är du välkommen att fylla i formuläret nedan. Du kommer att få svar av vår adoptionsansvarige volontär. Observera att vi periodvis får många ansökningar på en gång. Vi ber därför om ursäkt ifall det tar tid innan ni får svar. Vi jobbar så fort vi kan och målet är att kontakta er inom en vecka men ibland kan det dröja något längre. Tänk också på att vårt svar kan ha fastnat i skräpposten så glöm inte att kolla där.