Att vara jourhem innebär att du tillfälligt eller under en längre tid åtar dig en katt som är i akut behov av omsorg och som av någon anledning inte kan bo på katthemmet.

Att vara jourhem är något för dig som vill ta hand om en katt i nöd. Vill du prova på hur det är att vara kattägare och få möjlighet att upptäcka det underbara livet med katt? Katthjälpen står för eventuella kostnader gällande veterinärvård och mediciner. Katterna kommer vaccinerade och kastrerade. Du bidrar endast med kattlåda, kattsand och mat. Du får också en kontaktperson från Katthjälpen som kan ge dig råd och tips. 

De katter som behöver jourhem behöver tid och tålamod att vänja sig vid oss människor.
Vi vill gärna att jourhemmet har en plats där katten kan få vara ifred och dra sig tillbaka när den behöver. Jourhemmet bör vara lokaliserat i Malmö.

Just nu är det bara Bullen och Smulan som tillsammans behöver ett jourhem. De är 2 skygga katter som behöver ett lugnt och kärleksfullt hem.

OBS! Just nu är vi noga med hälsan på grund av Covid 19 viruset. Jag ser till att vara frisk vid möten och ser gärna att du/ni är det också. Ingen snuva eller hosta!

Vill du bli jourhem framöver ? Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!