Namn: Bullen
Född:  2014–2015
Kön: Hane
Status: Adopterbar
Vaccinerad: Ja
ID-märkt: Ja
Kastrerad: Ja
Vill bo: I ett lugnt och kärleksfullt hem tillsammans med Smulan

Grårandig katt som ligger i fönsterkarmen

Om Bullen

November 2019: Bullen har kommit långt sedan han kom in till katthemmet tillsammans med vännerna Smulan och Semla i början av året. De tycker alla att det är skönt att vara inne i värmen och tryggheten och tycker att mat är det bästa som finns.

Fina Bullen var mycket rädd när han först kom in till katthemmet. Med tiden har han slappnat av mer och kan njuta fast vi är i närheten. Med sin favoritvolontär myser han när hon håller honom sällskap.

Vi är övertygade om att Bullen och Smulan vill fortsätta att bo tillsammans. De ligger alltid och myser och trivs väldigt bra tillsammans. När de ska flytta till sitt föralltidhem kommer de också att kunna känna trygghet hos varandra när de ska vänja sig vid den nya miljön. Smulan är lite modigare och Bullen tar gärna följe med henne så att han ser att det är säkert.

Mars 2019: Bullen är en fin hankatt, som just nu vänjer sig vid miljön på katthemmet. Han räddades i februari 2019 in från Smygehamn tillsammans med Semla och Smulan, efter att ha blivit matade av kattvänner under ett års tid.