Namn: Ester
Född: Sommaren 2019
Kön: Hona
Status: Adopterbar
Vaccinerad: Ja
ID-märkt: Ja
Kastrerad: Ja
Van vid barn: Nej
Van vid andra djur: Ja, andra katter
Klappbar: Ja, men reserverad

Ester
Ester

Om Ester

Juni 2020: Ester och Eskil känner sig trygga med varandra och bor nu även med Pelle S som visat att människor kan vara snälla. De båda kommer nu ut från buren och leker med varandra. Att rulla runt på mattan är spännande tycker både Ester och Eskil. Någon gång har de till och med fått en liten klapp av någon volontär och det tyckte de inte var lika läskigt längre.

Maj 2020: Ester har blivit mer modig och är ofta ute i lokalen. När hon vill ha mat kommer hon fram och står redo vid skålen. Hon börjar vänja sig vid att ha oss människor nära. Bäst av allt är den mysiga igloon som finns på katthemmet.

April 2020: Ester och Eskil bodde tillsammans med flera andra katter på en tomt i en by utanför Landskrona. Alla katter på tomten blev räddade från hemlösheten av djurvänner och Ester och Eskil fick komma till oss. De är båda nya på katthemmet och vi jobbar nu med socialisering i deras nya miljö. Vi är så tacksamma att de fick komma in i tid så att det inte fortsätter födas kull efter kull i området.