Namn: Marianne
Född: 2014
Kön: Hona
Status: Adopterbar
Vaccinerad: Ja
ID-märkt: Ja
Kastrerad: Ja
Vill bo: I ett lugnt hushåll

Om Marianne

Mariannes ungar Mimmi och Elsa blev matade av en kvinna i en trädgård i Beddinge. När kvinnan senare skulle flytta kontaktade hon oss och det visade sig att Marianne och även sonen Lakrits fanns där också.
Vi hade möjlighet att rädda in hela familijen; mamma Marianne och barnen Mimmi, Lakrits och Elsa. Alla fyra katter fick komma in i värmen och har fått chansen till ett nytt, tryggt liv.
Barnen har fått nya kärleksfulla hem och nu är det Marianne som är kvar och letar efter sitt föralltidhem.

Vi vet inte vad Marianne har gått igenom utomhus på egen hand med sina ungar men klimatet runt henne har varit så pass hårt att hon har svårt att lita på människor. Hon har sannolikt varit hemlös under lång tid. När hon räddades in jobbade vi med henne för att hon skulle känna sig trygg med oss volontärer.
Marianne kände sig tyvärr stressad på katthemmet och har därför fått flytta till ett eget jourhem där hon får ha det lugnt omkring sig utan andra katter och med möjlighet att vänja sig vid en och samma människa i sin närhet.
Hon känner sig nu helt bekväm med sin tillfälliga matte då hon har fått mycket tid till att våga slappna av. Hon är fortfarande rädd när det kommer nya människor och hälsar på och hon vill komma till ett hem med mycket tålamod så hon kan känna sig lika bekväm som hon gör nu. Marianne är en pigg och lekglad katt som behöver aktiveras dagligen med leksaker, klösträd och komplimanger.