Namn: Molly
Född: 2013
Kön: Hona
Status: Adopterbar
Vaccinerad: Ja
ID-märkt: Ja
Kastrerad: Ja
Van vid barn: Nej
Van vid andra djur: Nej, vill vara ensamkatt
Klappbar: Ja, men reserverad.

Om Molly

Juli 2020: Molly har utvecklats jättemycket under sin tid i jourhem. Från att ha varit väldigt rädd så har hon nu blivit en allt mer tryggare katt. Hon vågar mer och mer och nu hoppar hon till och med upp i sängen och sover tillsammans med jourhemsmatte.

Mars 2020: Molly har flyttat till ett nytt jourhem och fortsätter leta efter sitt föralltidhem. Hon söker ett lugnt och tryggt hem utan andra katter. Hennes nuvarande jourhem hälsar:

”Molly slappnar av allt mer! Hon rör sig mer när jag är hemma och vågar komma lite närmre. Hon lekte nog inatt, för jag hörde hur hon rusade omkring i vardagsrummet, upp i min säng och sedan ut igen.”

”Molly har fått en ny myntaleksak som hon älskar. Hon vågar sig fram allt mer. Hon äter när jag är i samma rum och kommer fram när jag ger godis.”

Mollys historia:

Molly är en underbar och fin katt som tyvärr inte har haft det lätt i sitt liv. Under sina år på Katthjälpen har hon varit skygg men tillåtit klappar ibland med pensel. Under 2018 fick hon fysiska problem av sin stress och i väntan på nästa veterinärstid fick hon flytta till ett jourhem.

Redan två veckor efter flytten var Molly som en helt annan katt. Nu kan hon koppla av och känna ett lugn som hon aldrig känt på katthemmet. Hon är en försiktig katt som sakta utvecklas framåt och i jourhemmet får hon vara ensamkatt som får extra mycket uppmärksamhet. Här har hon utvecklats otroligt mycket och gillar att busa, leka och sova på soffan bredvid husse.

På grund av allergi i det första jourhemmet har hon nu flyttat till ett nytt jourhem. Hon har gjort sig hemmastadd och ligger gärna i solen och myser.

Vill du adoptera mig? Klicka här för att komma till adoptionsformuläret!