Morgan

Namn: Morgan
Född: 2013
Kön: Hane
Status: Adopterbar
Vaccinerad: Ja
ID-märkt: Ja
Kastrerad: Ja
Van vid barn: Vet ej
Van vid andra djur: Vet ej
Klappbar: Ja

Om Morgan:

Morgan sökte sig hungrig, smutsig och haltandes till djurvänner.

Mars 2021:
Morgan har varit hos veterinären och blivit kastrerad, vaccinerad och ID-märkt. Vi har även tagit röngten på honom och veterinären kan se att han har en gammal skada i ryggen som kan ha kommit från yttre våld. Han kan ha blivit påkörd och att det har läst ihop fel. Veterinären bedömer att det inte finns något kirurgiskt som man kan göra åt skadan. Morgan verkar inte lida märkbart av det och får nu smärtstillande. Morgan har även dragit ut en tand och har ytterligare en tid om ett par veckor för att ta bort tandsten. Nu får han vila upp sig och äta upp sig lite på katthemmet.

Morgan hade när han kom till oss ett tiotal fästingar som vi plockat bort. Vi har även hjälpt honom att få bort all smuts och tovor från pälsen.

Februari 2021:
Morgan hade synts till redan våren 2020 hemma hos djurvännerna. Redan då haltade han och var väldigt tovig och smutsig. Han fick mat, vatten och blev borstad och tvättad, men försvann igen kort därpå och kom inte tillbaka igen förrän 1 år senare. Morgan är kelen och väldigt snäll. Han har nu en tid hos veterinären som får göra en ordentlig hälsoundersökning på honom. Därefter uppdaterar vi hans sida när vi vet mer.

Vill du adoptera mig? Skicka in en intresseanmälan för adoption.