Välkommen till Katthjälpen i Malmö!

Katthjälpen är en ideell förening som har arbetat med hemlösa katter i och omkring Malmö sedan den grundades år 2002. De ekonomiska resurser som dras in via medlemsintäkter, donationer och sponsorer används till dagliga driften av Malmös största katthem, där det finns plats för upp till 25 katter. Se våra katter här!

I samband med vårdandet av katterna tillkommer en del veterinärbesök och därmed också omfattande veterinärutgifter, därför är vi tacksamma för all hjälp vi kan få. Inget bidrag är för litet, så swisha oss gärna på nummer 1231568229 eller donera pengar till PlusGiro 123 04 07-7!

Hos Katthjälpen finns det katter med olika bakgrunder. Några är vildkatter som har bott ute och behöver socialiseras, de stannar ofta ett tag på katthemmet eller med en jourfamilj för att vinna förtroende för människor innan de kan flytta till ett eget hem. Andra är tama huskatter som till exempel har blivit utslängda när de inte längre var önskade eller har kommit bort från sin familj på annat vis. I mån av plats hjälper vi även till med omplaceringar, där ägaren kan vara äldre och inte längre klarar av att ta hand om katten eller där någon i familjen har utvecklat allergi