Namn: Pärla
Född: Ca 2017
Kön: Hona
Status: Adopterbar
Vaccinerad: Ja
ID-märkt: Ja
Kastrerad: Ja, 2 Januari
Vill bo: I ett kärleksfullt hem, som ensamkatt eller tillsammans med andra katter

Pärla
Pärla

Om Pärla

Januari 2020: Yttersta delen av skadan var fortsatt svårläkt. Pärla har därför bott i ett jourhem sedan några veckor för att hennes skada ska läka så bra som möjligt och mår nu så bra att hon är redo för kastrering och börjar drömma om sitt föralltidhem. Hon har gått bra ihop med jourhemmets andra katter och har börjat leka mer för varje dag. Hon slappnar också av på ett annat sätt nu när hon nästan är helt återställd.

December 2019: Pärla kunde äntligen komma tillbaka till katthemmet under december och volontärerna och systern/dottern Nikki var så glada över att hon började må bättre.

November 2019: Under november var Pärla inlagd hos veterinär för att få hjälp med hennes svårläkta skada.

Oktober 2019: Pärla räddades från en gård utanför Skurup där det fanns ett tiotal vuxna katter som under sommaren/hösten 2019 fick flera ungar. Pärla är mamma till ungarna Fina, Flora, Magdalena och Philip och är troligtvis också mamma till Nikki.

När vi räddade Pärla hade hon enligt djurvännen som kontaktade oss haft ett halsband som satt fel runt om framtassen i flera månader. Det hade skavt djupa sår under höger armbåge och även in i tassen.

Pärla har genomgått flera operationer och vi hoppas nu att hon ska bli helt återställd. Hon är lite försiktig men klappbar.