Namn: Smulan
Född: 2014–2015
Kön: Hona
Status: Adopterbar
Vaccinerad: Ja
ID-märkt: Ja
Kastrerad: Ja
Vill bo: I ett lugnt och kärleksfullt hem tillsammans med Bullen

Svart katt med vit nos som ligger och tittar fram upp ifrån en korg.

Om Smulan

November 2019: Smulan har kommit långt sedan hon kom in tillsammans med vännerna Bullen och Semla i början av året. De tycker alla att det är skönt att vara inne i värmen och tryggheten och tycker att mat är det bästa som finns.

Fina Smulan var mycket rädd när hon först kom in till katthemmet. Med tiden har hon slappnat av mer och ligger alltid avslappnat. Hon har några utvalda volontärer som hon tycker ska klia henne bakom öronen.

Vi är övertygade om att Smulan och Bullen vill fortsätta att bo tillsammans. De ligger alltid och myser och trivs väldigt bra tillsammans. När de ska flytta till sitt föralltidhem kommer de också att kunna känna trygghet hos varandra när de ska vänja sig vid den nya miljön. Smulan är lite modigare och mer nyfiken. Hon visar gärna Bullen att det är säkert att utforska och nosa runt.

Mars 2019: Smulan är en fin honkatt, som just nu vänjer sig vid miljön på katthemmet. Hon räddades i februari 2019 in från Smygehamn tillsammans med Bullen och Semla efter att ha blivit matade av kattvänner under ett års tid.