Namn: Sören
Född: Ca 2011
Kön: Hane
Status: Adopterbar
Vaccinerad: Ja
ID-märkt: Ja
Kastrerad: Ja
Van vid barn: Nej
Van vid andra djur: Ja, andra katter
Klappbar: Ja, men reserverad

Sören
Sören

Om Sören

Juni 2020: Sören ligger helst i klösen där han får vara ifred, men när han väl är ute så skräms han inte av människor så länge de inte kommer alltför nära. Han ser gärna till att lura åt sig en godisbit eller två.

Maj 2020: Nu har Sören ätit klart antibiotika mot ett infekterat sår på nosen och mot infektionen i sina bakben. Han har kunnat bli vaccinerad och har fått flytta ut i lokalen för att träffa de andra katterna. Han bor just nu med Emilia och Penny och tjejerna är väldigt snälla mot honom. Sören äter bra och vänjer sig sakta men säkert vid den nya miljön. Han kommer att få gå ut och utforska lokalerna på egen hand i lugn och ro, så att han får lära känna de andra katterna.

April 2020: Sören har under en längre tid matats av djurvänner. De har under den här tiden sett hur Sören börjar halta på båda bakbenen. Efter att han räddats in har han varit hos veterinär och blivit kastrerad och ID-märkt. I och med en infektion i bakbenen så kunde han inte vaccineras direkt. De kunde inte se en fraktur på röntgen men han har fått medicin mot infektionen och smärtan. Han har nu kommit in i värmen och får den vård han så länge behövt. Sören får lugn och ro för att vänja sig vid sin nya miljö.