Föreningen Katthjälpen är beroende av externt stöd för att vi ska kunna fortsätta hjälpa hemlösa katter till ett bättre liv. Vi får inget bidrag från staten eller kommunen och därför är gåvor, arv och donationer mycket viktiga för vår verksamhet.

Om du tycker att vårt arbete är meningsfullt kan du stödja oss genom donation av ett valfritt belopp. Du har också möjlighet att tänka på de hemlösa katterna i ditt testamente. Föreningen är registrerad hos Länsstyrelsen och vårt organisationsnummer är 846502-5305. Vill du stödja oss är du välkommen att donera valfritt belopp genom PlusGiro 123 04 07-7 eller till Swish 1231568229.

Du kan också hjälpa oss genom att bli medlem, jourhem, volontär eller bursponsor.

Medlem

Som medlem får du inbjudan till våra öppet hus med loppis, fika, lotteri och besök hos katterna på katthemmet. Du får också medlemsblad 3-4 gånger per år.

Jourhem

Att vara jourhem innebär att du för en tid åtar dig en katt som är i akut behov av omsorg och som av någon anledning inte kan bo på katthemmet .

Volontär

Volontärer är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta hjälpa hemlösa katter och vi har alltid behov av volontärer. Det finns alltid något som du kan bidra med!

Bursponsor

Att vara bursponsor innebär att man står för kostnaderna till en utvald kattbur i 6 månader. En skylt med namn sättas upp på buren du eller ditt företag sponsrar.