Namn: Viola
Född: 2010
Kön: Hona
Status: Ej adopterbar, socialiseres.
Vaccination: Ja
ID-märkt: Ja
Kastrerad: Ja
Vill bo: Just nu gärna med burvännen Mitzy.

Om Viola

Viola tycker mest om att vara i sin bur tillsammans med Mitzy men kan gå ut och kika runt omkring i lokalen ibland. Hon älskar sitt torrfoder och att ligga i mysiga krypin som volontärerna har ordnat.

Viola blev adopterad för några år sedan. Hon kom till en familj som snabbt hyste stor kärlek för henne och som inte ville henne annat än väl.
Men tyvärr är livet lite jobbigare för Viola än för många andra katter: När hon tror att hon är själv, gråter hon högt. Situationen var tyvärr ohållbar och Violas adoptanter fick till slut, med enorm smärta och uppgivenhet, låta henne flytta tillbaka till katthemmet. Trots många veterinärbesök och försök till adekvat medicinering har vi ännu inte lyckas hitta orsaken på hennes beteende.

Just nu bor hon med sin vän Mitzy, som hon snabbt hittade tillbaka vid ankomst till katthemmet. För närvarande verkar Viola ha fått lite lugn i själen, men vi ska fortsätta arbetet med att förstå varför hon är ledsen. Planen är att lista ut hur kan vi underlätta för henne och försöka sätta fingret på var det brister. I den närmaste framtiden kommer Viola att stanna på katthemmet där vi är flera som kan hålla koll på henne. Vi hoppas att hitta orsaken till hennes problem och då kunna erbjuda henne den vård hon behöver för att må så bra som hon kan.