Du kan kontakta oss via formulär under AdoptionBli medlem, Bli volontärBli jourhem eller Bli Bursponsor. Har du hittat en katt eller behöver råd och tips om placering av katt så kolla under Har du hittat en hemlös katt? Behöver du ytterligare hjälp, undrar över något eller vill boka besök på katthemmet är du välkommen att kontakta oss på någon av mailadresserna nedan, via Facebook eller Instagram

White email icon, light grey

Gåvor och donationer: donationer@katthjälpen.nu
Styrelsen: styrelsen@katthjälpen.nu
Volontärfrågor: volontar@katthjälpen.nu
Adoption: adoption@katthjälpen.nu
Medlemsfrågor: medlem@katthjälpen.nu
Facebook: Katthjälpen i Malmö
Instagram: katthjalpen_i_malmo

Observera att det i perioder kan ta lite tid att få svar, då våra volontärer har mycket att göra. Vår målsättning är dock att svara er inom en vecka. Saknar du svar från oss? Ibland fastnar mailen i skräppost, men vi verkar också ha problem med att våra mail inte kommer fram alls och ber er därför ha tålamod. Vi försäkrar er om att vi gör allt vi kan för att ordna det! Hör gärna av er i meddelande på Facebook tills vidare om ni har några frågor.

Vill ni intervjua oss?

Att göra allmänheten medvetna om katternas utsatta situation är en hjärtefråga för oss. Vi medverkar gärna i reportage och berättar om arbetet med våra fina katter. Kontakta oss på email eller via Facebook!