Som bursponsor donerar du en fast summa som går till att hjälpa en specifik bur med mat, sand och veterinärkostnader. Du bidrar därmed till att fler katter får komma till Katthjälpen och vidare ut till kärleksfulla hem.

Vill din verksamhet bli bursponsor samtidigt som ni syns i vår verksamhet?

Som företag donerar du en engångssumma på 3000 kr för 6 månader eller 5000 kr för 12 månader. Utöver en guldram utanför buren med ditt företagsnamn syns ditt företag även i våra medlemsutskick, på vår hemsida och i vår populära  kalender.

En av våra nytillkomna bursponsorer är Ålabodarnas Hamnkiosk som sponsrar hela två burar på katthemmet. Förutom att sälja god glass har de även fina trafikskyltar med katt där pengarna dessutom går till hemlösa katter. Bra va?

Vill du som privatperson bli bursponsor?

Som privatperson donerar du en engångssumma på 600 kr för 6 månader eller 1200 kr för ett helt år. Pengarna går till att sponsra den utvalda buren med bland annat mat, sand, leksaker och veterinärbesök. Du får ditt namn och en hälsning uppsatt i en guldram utanför buren under den tiden som du sponsrar.

Bursponsor i present

Det går bra att sponsra tillsammmans med en vän eller att ge bort en bursponsring i present. Tänk på att namn och/eller  hälsning blir synligt för våra besökare på katthemmet så vi behöver tillåtelse av bursponsraren att visa för- och efternamn först.Är ni intresserade och vill veta mer, så skriv till bursponsor@katthjalpen.nu eller använd formuläret nedan. Håll utkik i skräpposten då vårt svar ibland kan hamna där.

Ålabodarnas Hamnkiosk AB
Fokus på grårandig katt som lekar med spö