Föreningen Katthjälpen är beroende av externt stöd för att vi ska kunna fortsätta hjälpa hemlösa katter till ett bättre liv. Vi får inget bidrag från staten eller kommunen och därför är gåvor och donationer mycket viktiga för vår verksamhet.

Om du tycker att vårt arbete är meningsfullt kan du stödja oss genom att donera valfritt belopp genom PlusGiro 123 04 07-7 eller till Swish 1231568229.

Gåvor och testamente
Du har också möjlighet att tänka på de hemlösa katterna i ditt testamente. En testamentgåva till Katthjälpen kan exempelvis vara pengar, en fastighet eller värdepapper. I ditt testamente kan du välja om du vill skänka ett visst belopp, en viss andel eller alla dina tillgångar. Du bestämmer själv vad och hur mycket du vill skänka. Alla gåvor gör skillnad – stora som små. Föreningen är registrerad hos Länsstyrelsen. Vårt organisationsnummer är 846502-5305.

Har du frågor om arv och testamente?
Välkommen att kontakta oss på ekonomi@katthjalpen.nu.

Fodertunnor
Vi har fodertunnor i två olika butiker i Malmö. Här kan du donera kattfoder och andra kattrelaterade saker. Vi har oftast störst behov av blötmat.

Fodertunnorna finns i dessa butiker:
Akvariepiraten, Nobelvägen 131 i Malmö
Djurens Värld Bellevue, Bellevuevägen 29 i Malmö

Du kan också hjälpa oss genom att bli medlem, volontär eller bursponsor.

Medlem

Som medlem får du inbjudan till våra öppet hus med loppis, fika, lotteri och besök hos katterna på katthemmet. Du får också vårt medlemsblad 3-4 gånger per år.

Bursponsor

Att vara bursponsor innebär att man står för kostnaderna till en utvald kattbur i 6 månader. En skylt med ditt namn sättas upp på buren du eller ditt företag sponsrar.

Volontär

Volontärer är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta hjälpa hemlösa katter och vi har alltid behov av volontärer. Det finns alltid något som du kan bidra med!

Svart siluett av katt som sitter

Butik

Kika i vår webbutik för att hitta perfekta presenter till dig själv och andra kattälskare. Du är samtidigt med och stöttar våra katter!

Har du andra idéer kring hur du och ditt företag vill samarbeta eller stötta oss?
Kontakta oss på sponsor@katthjalpen.nu.