Madison
Madison

Namn: Madison
Född: 2020
Kön: Hona
Status: Tingad
Van vid barn: Vet ej
Van vid andra djur: Gillar ej andra katter
Klappbar: Ja

Vid adoption:
Vaccinerad: Ja
ID-märkt: Ja
Kastrerad: Ja

Om Madison:


Madison har flyttat till stödhem hos en snäll volontär.

Madison är en riktig liten kelgris, och det bästa är att hon är väldigt tydlig med vad hon gillar. Hon är tokig i kartonger och finner sin egen lilla värld i dem. Att få sova bredvid dig är hennes favoritplats i hela världen, och hon kan inte motstå frestelsen att krypa upp på allt som inte tillhör henne – förmodligen för att sprida lite extra kärlek och värme där också. Men man måste lyssna på hennes ord, när Madison inte gillar något så vet du det.

Den som ska ge Madison ett föralltidhem måste vara beredd på att lära sig hennes signalspråk och ge henne respekt, tålamod och framförallt att älska henne för den hon är. Hon vill gärna bli klappad och kliad men kan samtidigt bli impulsiv när det kommer till att visa sina känslor. Om du klappar henne där hon inte vill, är hon snabb med att tassa till dig och säga stopp min kropp! Madison kommer inte att vara blyg med att visa när hon är missnöjd men med tiden kommer ni att skapa magi tillsammans.

Hon är inte alls förtjust i andra katter och har helt klart bestämt sig för att hon ska vara den enda superstjärnan på fyra tassar i sitt nya hem. Madison förstår inte varför andra katter ska inkräkta på hennes revir och blir stressad, fräser och går till attack vid blotta åsynen av en annan katt.

För den tålmodiga ägaren finns det ett stort hjärta att upptäcka under hennes tuffa skal. Vi är måna om att hitta Madisons föralltidhem utan andra katter eller små barn så snart som möjligt för att Madison ska kunna slappna av.


Madison kommer ifrån Limhamn där hon blivit matad av djurvänner under hela våren, men ingen har känts vid henne. Hon är glad i människor men inte så förtjust i andra katter och flyttar därför gärna som ensamkatt där hon kan få all den uppmärksamhet hon förtjänar.