Nacho
Nacho

Namn: Nacho
Född: Aug 2022
Kön: Hane
Status: Tingad
Van vid barn: Ja
Van vid andra djur: Ja
Klappbar: Ja

Vid adoption:
Vaccinerad: Ja
ID-märkt: Ja
Kastrerad: Ja

OBS! Kattungar under 6 månader adopteras inte som ensamkatter. Nacho önskar att bo tillsammans med Charm.

Om Nacho:

November 2022:
Nachos syskon har nu flyttat till sina nya hem och Nacho bor nu med bonusbrorsan Charm. De har visat att de trivs bra ihop och önskar flytta tillsammans.

September 2022:
Nacho föddes vid ett gångstråk i närheten av ett stall ner mot Ystadtrakten. På samma ställe har det år efter år fötts ungar. Mamman är enligt den boende äldre och syns väldigt sällan till på platsen. Denna gång lämnade hon ungarna redan när de var runt 2-3 veckor gamla och kom inte tillbaka igen. En djurvän som passerade platsen dagligen med sina hästar flyttade in ungarna till gräset för att avvakta om någon mamma skulle komma tillbaka. När ingen mamma synts till på flera timmar togs ungarna in och mat sattes på platsen. Mamman kom inte tillbaka varken för sina ungar eller mat.

Nacho bor nu på katthemmet tillsammans med sina 4 syskon och söker efter ett nytt hem tillsammans med ett av sina syskon som tidigast när han är 12 veckor gammal.


OBS! Kattungar flyttar som tidigast vid 12 veckors ålder och då enbart tillsammans med ett syskon. Våra katter under 6 månader gamla adopteras enbart med ett syskon eller annan kattkompis, och inte som ensamkatter.